Kontakt
+46 10 470 64 00

Ett affärsystem anpassat för din verksamhet - inte tvärtom

Ett modernt affärssystem är nyckeln till ditt företags framgång. Jeeves är Sveriges ledande ERP-plattform för små och medelstora bolag. Ninetech har många års erfarenhet av att kundanpassa lösningar, alltid med lönsamhet och affärsnytta i fokus.

Många företag anpassar sin verksamhet efter sitt affärssystem. Egentligen borde det vara tvärtom. Med ett flexibelt och stabilt affärssystem, helt anpassat efter din verksamhet och bransch, får du möjlighet att fokusera på din lönsamhet och din affär. Ninetech har mångårig erfarenhet av att implementera och förädla Jeeves ERP, alltid med fokus på att effektivisera för våra kunder och öka deras affärsnytta. 

Ett exempel på effektivisering är projektet där vi tillsammans med EEL digitaliserade företagens fakturaflöde, ett projekt med hög ROI.

Flexibla lösningar och långsiktiga samarbeten

Jeeves är ett beprövat ERP-system med många fördelar. Med vårt stöd får du obegränsade möjligheter att anpassa systemet efter dina behov, utan att för den skull få höga ägandekostnader. Då Jeeves erbjuder en unik skalbarhet kan din verksamhet även långsiktigt växa tillsammans med systemet. Vår målsättning är att utvecklas tillsammans med våra kunder genom långa och framgångsrika partnerskap. Läs till exempel hur vår kund Rydahls berättar om varför de valde Jeeves affärsystem.

Vill du veta mer om Jeeves affärssystem?

Jeeves ERP har en stor portfölj av applikationsområden, verktyg och funktioner. Det finns också ett stort utbud av anpassade lösningar och tilläggsprodukter som kan öka affärsnyttan ytterligare.

Ninetech tar ansvar för hela processen att införa ett nytt affärssystem men hjälper också till om du vill uppgradera ditt befintliga, få en demo eller bara vill veta mer om Jeeves! Vi erbjuder också våra kunder en extra trygghet genom professionell Jeeves-support via vår Service Desk. Kontakta oss i dag.

Kontakta oss