Kontakt
+46 10 470 64 00

Vi förverkligar möjligheterna med den digitala affären

Ninetech erbjuder kunskap och lösningar inom digital marknadskommunikation och IT. Vi har över 20 års erfarenhet av att göra skillnad för våra kunder.

Vi hjälper våra kunder med strategiska frågor kring varumärkespositionering, digital kommunikation, effektivisering av affärsprocesser och konkreta IT-lösningar. Vi ser gärna helhetsåtaganden där vi tar ansvar för hela processen från analys, strategi och genomförande till drift, förvaltning och support. Vi säkerställer genom detta en optimal investering för våra kunder.

Fyra marknadsområden

På Ninetech har vi tre ledord som genomsyrar allt vi gör tillsammans med våra kunder – engagemang, expertis, gör skillnad. Det är ett rättesnöre som har fått oss att växa under hela 2000-talet i en bransch som annars har varit skakig. Det är också ett förhållningssätt som präglar oss som individer - vi som är Ninetech. Vi sätter punkt för våra kunders problem och ger dem fler möjligheter att utveckla sin verksamhet.

Ninetech startade år 1993, omsätter ca 140 miljoner kronor och sysselsätter ca 120 personer med kontor i Karlstad, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Barncancerfonden 2013 - Vi kämpar för livet!

Kontakta oss