Kontakt
+46 10 470 64 00

Vill du bli en av oss?

Vi söker hela tiden nya medarbetare som vill vara med och forma framtidens Ninetech. För att fortsätta utmana våra konkurrenter och kunna erbjuda våra kunder ett alternativ till de "stora drakarna" så krävs att vi både kan behålla alla våra stjärnor, men också attrahera nya vassa medarbetare.

Lediga jobb

På Ninetech finns det en stor spännvidd av kompetenser. Oavsett som du är nyutexaminerad eller en så kallad senior person så kan det finnas plats för dig hos oss. Självklart finns det massor av karriarvägar inom Ninetech för dig som har en drivkraft att utvecklas i din roll.

Vi arbetar alltid för att vara en attraktiv arbetsplats och arbetsgivare. Som ett steg i vår strävan efter ett professionellt rekryteringsarbete samarbetar vi med Qtym AB. Tack vare det samarbetet kommer du att registrera din intresseanmälan i en del av Qtyms CV- databas som är dedikerad för personer som är intresserade av att arbeta på Ninetech.

Nedan ser du vad vi söker för kompetenser just nu men vi är alltid intresserade av att anställa duktiga konsulter som kan förstärka våra team.
Tycker du att du har en profil som passar vår verksamhet, eller vill söka praktik, är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Uppdatera profil

Har du tidigare sökt en tjänst eller anmält dig till vår kandidatbank kan du uppdatera din profil.

Kontakta oss